... TCW - Service
Home Over ons Ons gamma Occasies Service Shop Nieuws Contact Loonbedrijf


Service:

~ Onderdelen

~ Service

~ Onderhoud

~ Testbank

~ Mercedes G-klasse

 

 

 

Onderdelen

Onze kwaliteitsproducten benodigen kwaliteitsonderdelen. TCW biedt u een breed assortiment aan onderdelen, zowel origineel als vervangartikelen.

In ons modern magazijn liggen veel onderdelen voorradig. Daarnaast kunnen wij, door middel van nachtlevering, bijna altijd een "vandaag besteld, morgen geleverd" garantie geven.

~ OEM onderdelen (origineel)

~ Vervangartikelen/overige onderdelen

~ Kleding en speelgoed - Meer informatie:


Service

Bij TCW staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven naar service die flexibel is opgesteld, zodat wij onze klanten zo tevreden mogelijk kunnen stellen.

Bij pech op het veld of tijdens het werk kunt u ons altijd contacteren voor hulp, wij trachten de hinder te beperken. Naast service in onze eigen werkplaats bieden wij service ter plaatse.

Wij beschikken daarnaast over onze eigen transportmiddelen zodat wij uw machines, zo nodig, kunnen vervoeren naar onze werkplaats.

 

Uw tijd is kostbaar en daar zijn wij ons van bewust.

Een belangrijke doelstelling is het opbouwen van een vertrouwensrelatie. U tevreden, wij tevreden!

De huidige normen en technieken binnen de landbouwmechanisatie vereisen innovatie en flexibiliteit. Ons personeel wordt dan ook voortdurend bijgeschoold en kent de laatste technieken en eisen van moderne machines. Dit, samen met onze jarenlange ervaring, zorgt voor bewezen kwaliteit van service bij TCW.

Contacteer ons of kom gerust eens langs voor een kijkje te nemen!

Onderhoud

Om te voldoen aan onze maatstaf voor service gebruiken wij alleen originele onderdelen voor het onderhoud aan uw machines. Daarnaast worden de werkzaamheden uitgevoerd aan de hand van een checklist.

Voor een afspraak te maken of vragen over onderhoud aan uw machine kunt u ons altijd contacteren.


Testbank

Om het vermogen en het koppel van tractoren te kunnen bepalen en meetbaar te maken beschikken wij over onze eigen testbank. Deze wordt gebruikt voor analyse en om onze klanten bewijs van de prestatie van hun machine te tonen. Met deze testbank kunnen wij vermogens meten tot 600 KW/816 PK.

Voor een afspraak te maken of vragen over gebruik van onze testbank kunt u ons altijd contacteren.


Mercedes G-klasse

Naast ons aanbod van landbouwmachines bieden wij ook Mercedes G-klasse terreinwagens aan. Voor reparatie en onderhoud aan deze voertuigen kunt u bij ons terecht.

Voor een afspraak te maken of vragen over onderhoud aan uw G-klasse kunt u ons altijd contacteren.


Bekijk ook onze occasie onderdelen:

 

 

 

 

 

 

TCW BVBA - Lichtenberglaan 2038 - 3800 Sint-Truiden - Tel: +32 (0)11/707.007 - Fax: +32 (0)11/707.107 - © 2013 TCW